מתכון טעים לבראוניז – ללא גלוטן כמובן
עוגות וקינוחים, צליאק וגלוטן תזונה
יש פה מישהו שלא אוהב בראוניז שוקולד עסיסיים וטעימים?!
קבלו מתכון להכנת הבראוניז, אפשר להכין בתבנית רגילה בתנור והפעם הכנתי עם פלטת הבראוניז החדשה שקניתי למולטקייק שלי. בכל מקרה יוצא ממש ממש יאמי… 🙂
מתחילים בלהמיס במיקרו 200 גרם שוקולד מריר (רצוי 60%) אפשר גם שוקולד חלב.
זהירות לא לשרוף את השוקולד, להתחיל ב-30 שניות ואז כל פעם להוסיף בזהירות 10 שניות עד שהשוקולד מומס. לערבב היטב ולהוסיף 2 כפות נוטלה ולערבב יחד.
להשאיר את התערובת בצד להתקרר מעט בזמן שמקציפים את הביצים.
4 ביצים להקצפה במיקסר עם חצי כוס סוכר חום ואפשר להוסיף שקית סוכר וניל עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
להוסיף את תערובת השוקולד לתערובת הביצים בעדינות (לא להמשיך בהקצפה).
להוסיף חצי כוס שמן קנולה
להוסיף חצי כוס קורנפלור + 3 כפות קמח שקדים, 1 כף אבקת אפייה.
רבע כוס קקאו, חצי כפית מלח שולחן.
לערבב היטב ובעדינות עד שאין גושים בכלל.
אפשר להוסיף לתערובת - m&m, שוקולד צ'יפס (לבן זה מיוחד), שברי אגוזים,שקדים, בוטנים, מרשמלו, וכל מה שמתאים.....
בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לאפות כחצי שעה או כמובן בתבנית הבראוניז במולטיקייק.
לאחרונה שמתי לב שעל המדפים בסופרים נוספו מגוון
עוגת ביסקוויטים וגבינה ללא גלוטן לפעמים כדאי ורצוי
לכבוד שנת הלימודים החדשה שממש בפתח, ולקראת החזרה
במסגרת החופש הגדול וחובותיי לבנות, הכנו עוגיות שוקולד
חזרנו לא מזמן מירושלים שם התקיימה הבוקר ההפגנה
יש פה מישהו שלא אוהב בראוניז שוקולד עסיסיים
מתכון קל להכנה לחטיף זיתים (ללא גלוטן כמובן)
מאיצ'וק שלי חוגגת 9 באמצע חודש הבא והחלטנו
כמו שהבטחתי בפוסט הקודם על סוגי הקורנפלקס אביא