סיגרים ממולאים שוקולד
מתכונים קלים, עוגות וקינוחים
חורף, קר ובא לכם משהו שוקולדי ומהיר הכנה…
תמיד שואלים אותי: מי שרוצה לרדת במשקל צריך להפסיק לאכול שוקולד?
בוודאי שלא!
אפשר וכדאי לאכול משהו מתוק לפעמים. אני דוגלת באיזון. לא מתנזרים מכלום. רצוי לעשות את הבחירות שמתאימות לנו, אלה שנרגיש טוב איתן והכי חשוב – נהנה מהן!
אז הנה רעיון למשהו קליל, מהיר, מתוק וחם.
מתאים בול ליד הקפה או חליטת הצמחים.
וגם כנשנוש מתוק למי שנמצא בתהליך ירידה במשקל.
והמתכון? פשוט וקל
אז מה עושים?
סיגרים ממולאים בשוקולד – המתכון:
מצרכים:
6 עלי סיגר (או 12 – אם מתוכננים אורחים:))
100 גרם שוקולד (עדיף מריר) (או 200 גרם שוקולד – עבור 12 עלי הסיגר של קודם)
זהו:)!
ההכנה:
1. מפשירים דפי סיגר
2. מגלגלים בכל דף (או חצי דף) 2-4 קוביות שוקולד איכותי
אני הכי אוהבת שוקולד מריר, בעיניי הכי טעים, איכותי, ומכיל את הכמות הגדולה ביותר של מוצקי קקאו.
3. מכניסים לתנור ב- 200 מעלות למשך 5-7 דקות.
4. מוצאים ומחכים כמה דקות כדי לא לשרוף את הלשון.
5. הצעה למי שרוצה: לפזר מעל השוקולד שברי אגוזים, שקדים או כמה טיפות טחינה גולמית.
חשוב! – לא לחשוף את קלות המתכון בפני הסועדים;)
שיהיה לכולנו חורף חם, נעים ומפנק (-:
שלכם,
ניצן גיל כאהן, דיאטנית קלינית, מלווה לאורח חיים בריא
אז לכבוד חג השבועות ובכלל לגיוון ארוחות הערב,
אז לכבוד חג השבועות ובכלל לגיוון ארוחות הערב,
המצות הרגילות עשויות מקמח לבן, הן דלות בשומן ובסיבים
חורף... קר... גשם... יותר מדי שעות בבית, פחות
חורף, קר ובא לכם משהו שוקולדי ומהיר הכנה...
אוכל בריא לילדים: כדיאטנית וכאמא שמאכילה מדי יום