מאפינס פירות מנגו – מתכון קל ומצנן במיוחד
מתכונים קלים, עוגות וקינוחים
מתכון מאפינס מנגו
קשה לעמוד בפיתוי המנגואים העסיסיים הקורצים לנו מכל עבר,
המנגואים בשיא פריחתם ואיתם התאווה שלנו לפרי המתוק והמופלא הזה.
אז במיוחד לרגל עונת המנגואים – מתכון קליל מהיר ובעיקר מצנן, שמתאים לנו בול לימי הקיץ הרותחים…
מצרכים למאפינס מנגו מעולים:
– 2 כוסות קמח
– 1/2 כוס סוכר
– שקית אבקת אפייה
– קורט מלח
– ביצה
– 3/4 כוס חלב
– 1/3 כוס שמן
– 2 מנגו חתוך לקוביות
ליצירת פירורי בצק:
– 1/3 כוס קמח + כף
– 1/3 כוס סוכר + כף
– 50 גרם חמאה רכה
ההכנה:
– לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן תבנית מאפינס
– בקערה לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח
– בקערה נפרדת לטרוף את הביצים, חלב ושמן
– להעביר את קערת הביצים לקערת הקמח ובעזרת לקקן לקפל עד שנוצר בלילה אחידה
– להוסיף את קוביות המנגו ולערבב קלות
– לשפוך את הבלילה עד 2/3 גובה
– בקערה קטנה, בעזרת האצבעות ליצור פירורי בצק לפזר מעל כל מאפינס
– לאפות בתנור שחומם מראש לכ- 30 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
– לצנן לגמרי
בתיאבון!
_____________
לכל המתכונים של עדי חוגי, מתכונים קלים ומתוקים
עוגיות גבינה (הן רק נראות כמו סופגניות:) ) - מתכון
סביבוני חנוכה כעוגות מתוקות על מקל שילוב מנצח בין
סופגניות שוקולד - חמאת בוטנים אוי כמה שהחג הזה
סופגניות לוטוס - מתכון סופגניות דונאטס לחג החנוכה
מחפשים מתכון פשוט מהיר מתוק ומושלם לששי חורפי?